ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Όλο το περιεχόμενο του www.cadeaura.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση, αντιγραφή ή αναδημοσίευση φωτογραφιών, κειμένων, λογοτύπων και όλου του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου www.cadeaura.gr

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΏΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

To www.cadeaura.gr επιβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία για χρήση μη ειδικώς εξουσιοδοτημένη από εσάς, ούτε να αποστείλει ή γνωστοποιήσει σε τρίτους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) μη συνδεδεμένους με την εταιρεία τα εν λόγω στοιχεία σας χωρίς τη δική σας ρητή και ειδική συναίνεση προς τούτο, με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου η γνωστοποίηση είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (π.χ. συνεργαζόμενες εταιρείες αποστολής-κουριερ).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Το κάθε προϊόν που σας αποστέλλεται, είναι απόλυτα προστατευμένο και ασφαλές στη συσκευασία του. Είναι επίσης διασφαλισμένο και από την πλευρά της κάθε courier, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την μεταφορά του. Παρ’ όλα αυτά, αν σε κάποια περίπτωση παραλάβετε κάτι κατεστραμμένο (σπασμένο ή χτυπημένο), αμέσως το φωτογραφίζετε, μας το στέλνετε με κάποιο sms, ή φωτογραφία στο mail μας και εμείς αναλαμβάνουμε να σας το αντικαταστήσουμε, με κάποιο παρόμοιο (κατόπιν πάντα συννενοήσεως και γνωρίζοντας, ότι τα χειροποίητα είδη είναι μοναδικά). Στην περίπτωση αυτή μας το στέλνετε πίσω, χωρίς να επιβαρυνθείτε εσείς οικονομικά με τα έξοδα αποστολής.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για ακύρωση παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε e-mail στη φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6947400905.
Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται για σύντομο χρονικό διάστημα μιάς ημέρας, μέχρι τη στιγμή που θα παραλάβει την παραγγελία σας η courier.
Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο χρόνος παράδοσης, για αυτά που επιλέξατε, είναι δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες και αφορά όλα τα είδη που βλέπετε στο site, τα οποία είναι έτοιμα.
Αν θέλετε να παραλάβετε κάτι σε συγκεκριμένη ημερομηνία, μπορείτε να το αναφέρετε στην παραγγελία σας και εμείς σας ενημερώνουμε, κατόπιν συννενοήσεως με την courier.
Αν σας ενδιαφέρει κάτι παρόμοιο με αυτό που βλέπετε (γιατί η πιστή αντιγραφή δεν μπορεί να γίνει λόγω της μοναδικότητας του χειροποίητου), υπάρχει η δυνατότητα, να σας το φτιάξουμε και να σας παραδοθεί σε διάστημα τριών ή πέντε εργάσιμων ημερών και κατόπιν πάντα συννενοήσεως. Όλα μας τα είδη έχουν χειροποίητη επεξεργασία 100% και είναιπροσεγμένα στην πιο μικρή λεπτομέρεια.