Συμμετοχή στο Hobby Festival

Αγαπάμε την δημιουργία και συμμετέχουμε!
  Τώρα, με τόλμη πάμε γι’ άλλα!!!!
Δεύτερη χρονιά το Hobby Festival στη Θεσσαλονίκη. Στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης, αρχές Σεπτέμβρη (7-15) θα είναι ένα φεστιβάλ, της δράσης, της δημιουργίας, της ψυχαγωγίας, της μουσικής, του θεάματος, της απόλαυσης. Θα είμαστε εκεί να μας γνωρίσετε από κοντά. Να δείτε τα έργα μας, με τον τρόπο, το μεράκι και την αγάπη που τα δημιουργούμε.
  Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε, να παρακολουθήσετε, να ρωτήσετε, να μάθετε ότι σας ενδιαφέρει, εσάς που ασχολείστε με την δημιουργία – χειροτεχνία. Είναι υπέροχο το συναίσθημα, όταν π.χ. ένα αδιάφορο ξύλινο απλό κουτί, μεταμορφώνεται, μετατρέπεται σε κάτι που αποπνέει συναίσθημα, χαρά, ομορφιά, ρομαντισμό, ενέργεια, παράλληλα δε, μπορείς και να το χρησιμοποιήσεις.
  Το χειροποίητο έργο είναι από αυτά, που όσα χρόνια κι αν το έχεις, δεν θα το βαρεθείς. Θα σου θυμίζει, θα ομορφύνει τη στιγμή σου, την γωνιά του σπιτιού σου, του δωματίου σου, του επαγγελματικού σου χώρου. ‘Εχεις την δυνατότητα να αγοράζεις ή να φτιάχνεις μόνος σου τα δώρα που θα χαρίσεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα.
  ‘Οσοι ασχολείστε με την δημιουργία, τολμήστε, μη σας φοβίζει ότι δεν θα τα καταφέρετε. Ο καθένας μας κρύβει μέσα του ένα κομμάτι  που ίσως δεν γνωρίζει. Η κάθε δημιουργία είναι ψυχοθεραπεία και χαλάρωση, που σε απομακρύνει από τις σκέψεις σου, τα προβλήματα, τις έννοιες.
Η Δημιουργία είναι Χαρά!
Θα είμαστε στην Διεθνή Έκθεση, εκεί με χαρά να γνωριστούμε.
(Cadeaura Handcrafts) Θα μας βρείτε στο περίπτερο 2 στο Α40.
Δώρα Γαλανίδου