Πρόταση για δημιουργία- Work shop-Μικρά γκρουπ για χειροποίητα έργα

Η λήξη του hobby festival όπου συμμετείχαμε, ήρθε με επιτυχία. Με χαρά γνωρίσαμε πολύ κόσμο μέσα στους επισκέπτες. ‘Ατομα που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον, να μάθουν από την αρχή ή να προχωρήσουν τις γνώσεις που ήδη έχουν, ή ακόμα σαν μιά παρέα να ανταλλάξουμε ιδέες και με την αγάπη μας για την δημιουργία, να κάνουμε υπέροχα έργα.

‘Ηρθε η ώρα που έχουμε μία πρόταση για εσάς! Για εσένα που δήλωσες, ότι ενδιαφέρεσαι, να μπεις σε μια δημιουργική παρέα. Θα γίνουν μικρά γκρουπ που θα έχουν προσωπικό χαρακτήρα και επαφή δια ζώσης,  για εκμάθηση τεχνικών, για αναπαλαιώσεις, για νέες δημιουργίες. Σας προτείνουμε,καθόσον βαδίζουμε στο φθινόπωρο το θέμα να είναι επίκαιρο, AUTUMN το φθινόπωρο σε ένα κουτί! μέσα και έξω με τα χρώματα του φθινοπώρου, με φύλλο χειροποίητο από πηλό.

Ακόμα μπορείτε, να δείτε τα έργα μας στο site και εσείς να μας προτείνετε αυτό που σας άρεσε και αν θέλετε, να μάθετε, πως άρχισε και πως τελείωσε. Να το φτιάξουμε παρέα με χαρά και καφεδάκι. Work shop!!. Ναι, είναι η αρχή, για σένα ή για να χαρίσεις ένα δώρο σε κάποιον αγαπημένο/η που ξέρεις, ότι θα το χαρεί, γιατί αγαπάει να δημιουργεί.

Είναι μία αρχή με αυτόνομα δύο ή τρια μαθήματα, ώστε από τη νέα χρονιά, αφού θα έχουμε τη συμμετοχή σας θα οργανωθούμε. Για να σας δώσουμε πληροφορίες και λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο, στο fb ή στο instagram και κλείστε την δική σας θέση.