Ιδέες και προτάσεις για την οργάνωση σε κάθε γωνιά του σπιτιού

Είσοδος στο σπίτι, σε προχωλ, διάδρομο ή ενιαίο χώρο

Mπαίνετε σπίτι, η πρώτη κίνηση τα κλειδιά! τα αφήνετε οπουδήποτε και πάντα τα ψάχνετε!!!!. ‘Ενα ξύλινο κουτί με οποιοδήποτε θέμα, χρώματα και στυλ είναι για εσάς! Κλειδιά του σπιτιού, του αυτοκινήτου, του γραφείου, της αποθήκης, οποιαδήποτε κλειδιά, με οργάνωση, συγκεντρωμένα. Βρείτε στο κατάστημά μας το δικό σας! ‘Ενα πρακτικό δώρο για τον καθένα με καθημερινή χρήση.

 


Οργάνωση στην κουζίνα

Για εσένα που αρέσει να μεγαλουργείς μέσα στην κουζίνα. Να μαγειρεύεις, να τρως,να απολαμβάνεις, να στρώνεις οικογενειακό τραπέζι. Όποιο κι αν είναι το στυλ της κουζίνας σου, βάζουμε πινελιά ομορφιάς.! Η κουζίνα θέλει μεράκι!

Δεν ταιριάζουν σε κάθε κουζίνα κίτρινα, ζουμερά,μοσχομυριστά λεμόνια? Διακόσμησε τον πάγκο σου με ξύλινη θήκη-βάση για τις κουτάλες σου, ξύλινο σετ με ίδιο σκαφάκι για το ψωμί και ίδια σουβέρ για τα ποτήρια σου.

 

 

Στο μπάνιο

Ατμόσφαιρα χαλάρωσης με ένα ζεστό μπάνιο, με αρωματικά κεριά και σαπουνάκια και με όλα τα διακοσμητικά που το ομορφαίνουν. Ξύλινο σκαφάκι για αποξηραμένα αρωματικά φυτά ή σαπουνάκια, με ίδιο χειροποίητο κουφωτό κερί για ρεσώ, με κογχύλια και τον αέρα της θάλασσας! Σε ένα μπάνιο μοντέρνο ή πιο κλασσικό, βάλτε κουτιά για χαρτομάντηλα, σε στυλ ethnic, ρομαντικό,vintage, ή το αριστοκρατικό του μαρμάρου. Θα βρείτε σίγουρα, αυτό που σας ταιριάζει.

 

 

 

 

 

Στο σαλόνι

Στο τραπεζάκι του σαλονιού μπορεί να επικρατεί τάξη, μπορεί και ακαταστασία!  Διάλεξε λοιπόν ένα διακοσμητικό κουτί ή κουτί βιβλίο ταιριαστό στον χώρο σου, γιατί σίγουρα θα το βρεις στο κατάστημά μας. Αποθήκευσε μέσα τα controls των συσκευών, αναπτήρες, μικροαντικείμενα,στυλό, χαρτάκια για τις σημειώσεις της στιγμής, χαρτιά, ή οτιδήποτε άλλο. Επίσης στο τραπεζάκι σου, ένα ξύλινο σετ με χειροποίητα σουβέρ, που θα προστατεύουν το ξύλο του τραπεζιού, θα ακουμπάτε τα ποτήρια σας, θα είναι μοναδικά και ταιριαστά με το ύφος και τις επιλογές σας.

 

Στο γραφείο

Τάξη και οργάνωση στο γραφείο του σπιτιού ή στο επαγγελματικό γραφείο. Εκεί που στοιβάζονται διάφορα, χαρτιά, έγγραφα, στυλό,αξεσουάρ των computers ή αγαπημένα σας μικροαντικείμενα. Χειροποίητα κουτιά-βιβλία με μητροπόλεις του κόσμου. Διακοσμητικά αλλά και αποθήκευσης κουτιά με διάφορα θέματα, για ένα τακτοποιημένο και όμορφο γραφείο. Για ένα μοναδικό δώρο σε αγαπημένο πρόσωπο, φίλο, συνεργάτη, επαγγελματία.

 

 


Leave your thought here