Πάσχα – “Happy Easter” Ιδέες-Δώρα

Σε κάθε γιορτή έχεις την διάθεση να «τονίσεις» τις μέρες της. Πάσχα πλησιάζει! Γιορτή της Ανάστασης, της Αναγέννησης, της φύσης που γεννιέται με χρώματα και αρώματα.! Ιδια διάθεση έχουμε για διακόσμηση! με αυγουλάκια πασχαλινά, λαγουδάκια, πουλάκια της άνοιξης με χαρούμενα χρώματα και σχέδια.

Μπορείτε σε όποια γυάλα έχετε, να την γεμίσετε με αυγά σε διάφορα μεγέθη, πολύχρωμα, με τεχνοτροπίες, χαρούμενα. Μπορείτε επίσης αυγουλάκια πασχαλινά, ελαφριά, από αφρώδες υλικό, να τα περάσετε σε ξυλάκια για να στηριχτούν σε ένα βάζο ή σε μία σύνθεση οποιαδήποτε.

Στο τραπέζι του σαλονιού ή της τραπεζαρίας σου, εκεί μαζί με τα φυσικά πασχαλινά σου αυγά, θα ταίριαζε ένα ξύλινο χειροποίητο σκαφάκι με διακοσμητικά αυγουλάκια “ Happy Easter”!!! Διάλεξε το χρώμα που αγαπάς σε κερί-αυγό αρωματικό  ή όχι, για ατμόσφαιρα πασχαλινή!

Να και η ώρα για την επιλογή λαμπάδας. Κάνε έγκαιρα την έρευνά σου για πασχαλινές χειροποίητες λαμπάδες.

Λαμπάδα που θα χαρίσεις στο βαφτιστήρι σου, στην κόρη σου, στον γιό σου, σε αγαπημένους σου ανθρώπους και γιατί όχι στον εαυτό σου! ή σετ μαζί με το ταίρι σου!

Λαμπάδες με διάφορα θέματα, χρώματα, άρωμα, αισθητική. Μαζί με τα χειροποίητα ξύλινα κουτιά τους που θα μείνουν για χρήση, θα αγαπήσουν και θα θυμίζουν το Πάσχα του 2023.


Leave your thought here